18.12.2015 | 10:25
Атака: Захариева извървя пътя на фаворитката!
Чрез нея триумфално в правителството навлиза "капиталово-медийно-каолиново-винарски" кръг, заяви Ташева

Чрез избора на Екатерина Захариева в управлението на страната “триумфално навлиза Росен Плевнелиев”, който от битието си на строителен предприемач е съдружник със съпруга на Захариева – Ангел Захариев. Навлиза “капиталово-медийно-каолиново-винарски” кръг, провикна се от трибуната депутатката от “Атака” Магдалена Ташева.

“Това е просто недостойно, задкулисно овладяване на властови позиции, не е избор на правосъден министър”, категорична беше националистката. Тя направи обобщението по адрес на Захариева, че биографията й навежда на извода, че е “демонстрирала силна политическа непретенциозност и партийна многовалентност”, тъй като е била в управлението при НЗДСВ, ДПС, ГЕРБ и после при президента.

“Тя е извървяла пътя на фаворитката!”, възкликна атакистката. И припомни, че се продължава пътя на “калинките” от първия мандат на ГЕРБ. “Тя напълно потвърждава биполярното разстройство на управляващите психодесни. Пожелавам да ви назначавате фаворитки, секретарки и други момичета във властта”, изригна къ управляващите Ташева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране