16.07.2020 | 14:18
Атанасов: Борисов пак се опитва да ни излъже, като имитира разграничаване от Сараите
Лидерът на ДСБ бе категоричен - основният лобист на Сараите в правителството е именно премиерът
Борисов е доказал, че е много добър политически илюзионист и имитатор. За пореден път се опитва да ни излъже, като имитира разграничаване от Сараите, изваждайки тримата министри, за които има информация, че са посочени от Сараите. Премиерът се е охрабрил от вчера до днес.

Това заяви пред БНР ген. Атанас Атанасов – съпредседател на “Демократична България”.

“Хората на площада казват, че искат оставка на Борисов и Гешев заради липса на борба с корупцията и наличие на корупция. Протестът не е удовлетворен от тези маневри, схваща какви опити се правят и няма да приключи”, посочи Атанасов.

Той бе категоричен – основният лобист на Сараите в правителството е именно премиерът Бойко Борисов. Той и “неговата кохорта” имат сериозен страх от служебно правителство, назначено от Румен Радев, смята още ген. Атанасов:

“Президентът вече е наясно и заявява твърдост срещу правителството на Борисов и срещу тези, които днес управляват. Едно служебно правителство би могло да извади на показ много корупционни далавери на сега управляващите”.

По думите на Атанасов сигналите от Вашингтон по отношение на газопровода “Турски поток” са много сериозни и ще дойде време, когато Борисов ще трябва да отговаря защо са закопани 2,5 милиарда лева в земята, а тези тръби ще останат празни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране