20.04.2015 | 0:09
Балъков се оплака от съдията на мача с “Лудогорец”
Съдията веднага надувал свирката, което било тенденциозно

Треньорът на “Литекс” Красимир Балъков остана много недоволен от отсъжданията на рефера Ивайло Стоянов в мача с “Лудогорец”, който неговите възпитаници загубиха с 1:3.

Оранжевите изостанаха в резултата, въпреки че бяха с човек повече на терена, а малко преди края на мача при резултата 1:2, Румен Руменов от неговия тим също получи червен картон.

“Аз съм един от малкото треньори в българското първенство, които не говорят за съдиите, но днес не мога да не говоря за съдията, който свири мача. За всяко едно падане на техните състезатели бе свирен фаул. Съдията веднага надува свирката. Това е тенденциозно. През целия мач беше,” коментира Балъков след срещата.

“Или съдиите не могат да разбират кога тези чуждестранни футболисти се опитват да печелят фаулове. Те са много хитри и използват всичко. Имаше си го втория жълт картон (на Румен Руменов), даде му го и изравни играчите. Това не беше най-важното. Най-важното беше, че моят отбор показа съвсем друго лице. Бяхме агресивни и в по-голямата част превъзхождахме “Лудогорец”,” заяви специалистът.

“Стандартна ситуация, не я отигра, трябваше да бъдем по-концентрирани и да не пуснем човек пред нас да стреля с глава”, коментира Балъков относно гола на Козмин Моци за 2:1.

“Сега имаме 3 много важни мача вкъщи, ще дадем всичко от себе си да спечелим и трите мача. Ако победим, мисля, че имаме големи шансове да постигнем целта, която сме си поставили – участие в евротурнирите,” каза още бившият халф.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране