06.03.2020 | 13:52
Българин биел жена си в Испания, уринирал върху нея
32-годишният мъж се намира в ареста в Палма де Майорка

Полицията в Испания арестува българин, който пребивал жена си, уринирал върху нея и я пращал да спи на пейка на улицата.

32-годишният българин правил всичко това заради ревност. В момента той се намира в ареста в Палма де Майорка. До задържането му се стигнало, след като половинката му подала жалба след продължил прекалено дълго време тормоз, пише bg-voice.com.

Подробностите в сигнала били потресаващи. Освен, че я плюел пред колегите й, той си позволявал и да я шамаросва. Заради това, че тя работела с мъже, той дори я принудил да напусне ресторанта, в който била сервитьорка. „Веднъж той влезе в ресторанта.

Започна да я плюе, да я бие и да я тормози пред клиентите“, разказва приятелка на жертвата пред разследващите. По-страшното обаче се случило след поредния пердах в ресторанта. Тя го помолила да говорят навън, където той продължил да я бие. След като я повалил на земята, той си разкопчал дънките и започнал да уринира отгоре й.

През това време крещял „Ще те убия“. Българинът вече е с три повдигнати обвинения. До края на седмицата той ще се изправи пред магистратите, които трябва да му определят наказание.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране