07.04.2017 | 4:06
“България он ер” удължи сутрешния си блок, има и нови водещи
"Днес" се влива в "България сутрин", а екипите на двете предавания се обединяват

Телевизия “България он ер” реши да освежи сутрешния си блок, както и да удължи неговото времетраене. От понеделник “България сутрин” ще разполага с допълнителен час, за да събужда зрителите, а от медията обещават форматът да излъчва повече важни и интересни теми в обновен, по-динамичен формат.

Сутрешният блок става 4-часов и ще запълва ефира от 6,30 до 10,30 всеки делничен ден. Към водещите Лора Инджова и Симеон Белев се присъединява лицето на предиобедния блок “Днес” Константина Живова. “Днес” се влива в “България сутрин”, а екипите на двете предавания се обединяват, за да създават актуално, любопитно и разнообразно съдържание, анонсираха промяната от “България он ер”.

“България сутрин” ще продължи да информира ранобудната ТВ аудитория за най-важните теми, които вълнуват гражданите, с коментари от топ събеседници и експерти, новинарски емисии, както и чрез репортажи и преки включвания от местата, на които се случват събитията. Новата водеща в екипа на блока Константина Живова ще разработва лайфстайл, социални, културни и други любопитни теми, както самостоятелно, така и заедно с Лора Инждова И Симеон Белев”, допълват от медията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране