28.11.2015 | 0:01
Бербатов се нацупи и в ПАОК
Българинът напусна "Тумба" преди края на мача с Габала (0:0)

Димитър Бербатов показа своенравния си нрав и в новия си отбор ПАОК. Българинът се нацупи и не остана до края на мача от V кръг на Лига Европа срещу Габала, завършил 0:0 на ст. “Тумба”.

Нападателят бе заменен в 71 мин. от Йоанис Мистакидис, което той въобще не прие. Бербатов искаше да остане до края на мача, за да помогне на тима си за първата победа в турнира, но това така и не стана. Освен това бившият нападател на Манчестър Юнайтед гонеше и 35-и еврогол, с който щеше да стане реализатор №1 за всички времена за България. В момента Митко разделя първата позиция с носителя на “Златната топка” за 1994 г. Христо Стоичков.

След смяната си Бербатов не поздрави нито един от съотборниците си и на терена, и на резервната скамейка. Той подмина и треньора си Игор Тудор и демонстративно си тръгна от стадиона, без да чуе нито последния съдийски сигнал, нито разбора на хърватския наставник. Според гръцките медии българинът си говорел нещо на родния език, а дори не влязъл в съблекалнята за душ, преди да се отправи към вкъщи.

“Не мисля, че Бербатов е показал неуважение. Някои играчи реагират по-бурно на случващото се на терена. Смених го, защото преди 4 дни игра пълни 90 минути, а преди това лекуваше контузия и видимо беше уморен. Исках да опитам нещо ново в атака и ми трябваше свеж играч на терена”, обяви Тудор.

През седмицата обаче се появиха информации, че Бербатов иска да напусне ПАОК през зимната пауза. От клуба отрекоха тези слухове, но демонстрацията на българина още повече ги подсили. Иначе двубоят в Солун бе без значение, защото в другия мач от групата Краснодар победи Борусия в Дортмунд и така руският и германският тим си осигуриха евромачове и напролет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране