26.04.2019 | 15:36
Бербатов се потресе от новината, че си има “любовница”
Близки до футболната звезда заявили, че той и Мис България 2006 са приятели и нищо повече
Наскоро се понесе слух, че футболната звезда Димитър Бербатов си има любовница и изневерява на половинката си Елена. Според мълвата Митко въртял тайна афера с бившата Мис България и водеща на тв предаването “Спортисимо” Славена Вътова.Източници на Блиц разкриха, че Бербо останал като гръмнат, прочитайки какви информации изтичат по негов адрес. Той първо се ядосал, а после се смял на “топ новината”.

“Може да ви звучи прекалено клиширано, но е факт, че Димитър държи много на Елена. Обича я. Двамата си имат две прекрасни дъщери и наистина тези писания нямат нищо общо с истината. Той се познава със Славена, но само толкова”, заявиха от обкръжението на седемкратния футболист №1 на България.

Ако наистина са любовници, смятате ли, че ще излизат заедно посред бял ден да ги видят всички – ще обядват често и тя даже ще се вози в автомобила му. Тези неща се правят тайно, тъй като Славена и особено Бербатов са изключително популярни личности. Бербо ходи често във въпросното заведение на улица “Оборище”, защото наблизо се намира офисът на фондацията му”, поясниха източниците.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране