10.06.2017 | 22:22
Бившият евродепутат Антония Първанова: Американският колеж води децата си на “София прайд”, а не на 24 май
Към какво не ги повеждат на най-българския празник?!? А днес към какво водят децата ни???

Скандално разкритие направи днес бившият евродепутат Антония Първанова. Учители от Американския колеж водят учениците си на Прайда, а не ходят с тях на празненствата за 24 май.

Ето какво точно написа Антония Първанова в социалната мрежа:

Quo vadis Domine (б.р. Къде отиваш, Господи!)

Днес една майка на дете, което учи в Американския колеж ми сподели, че дъщеря и ще бъде на Прайда с целия си клас и заедно с учителите. Така ще получи червена точка за … и аз не знам вече за какво. Същият този Американски колеж, където учителите не повеждат класовете си на 24 май. Към какво не ги повеждат на най-българския празник?!? А днес към какво водят децата ни???

3 коментара

  1. Българин каза:

    В американският колеж знаем, че преподават само педераси и лезбийки, така, че напълно нормално е за мръсни педали да се опитват да насаждат в децата педерастия и извратения.

  2. Моника каза:

    Така… да е ясно:
    1. Никой учител не е водил учениците си на Прайда. Най-вероятно се е имало в предвид Prep Parade, което е традиция в колежа и е парад на всички осмокласници.
    2. Учителите от колежа рядко водят учениците си някъде извън самия колеж, най- често ни водят или на екскурзия, или на така наречения Block Day, което също няма общо с Прайда.
    3. Да, учат ни да бъдем толерантни и да приемаме различните. 21 век е, ако все още има хора, които се чувстват зле,не когато чуят по новините, че някой е бил убит, а когато видят снимки от Прайда, тези хора имат проблеми. Не занимавайте другите с повърхностните си ограничени разбирания, а погледнете себе си.
    4. Сверявайте си информацията преди да пишете за нещо. Смешно е, когато си нямате и на представа какво всъщност се случва.

  3. Анонимен каза:

    стойностна статия…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране