15.05.2015 | 8:12
Бизнесмен се самоуби в Бургас
Мъжът е скочил от 10-ия етаж на бургаския психодиспансер, където постъпил с депресия и други оплаквания

53-годишният Вълчо Гюров от ж. к. „Меден рудник” в Бургас, известен допреди 2 години като преуспяващ търговец и собственик на най-оборотния супермаркет в града, внезапно е сложил край на живота си. Той се хвърлил тази вечер от десетия етаж на бургаския психодиспансер, където постъпил с депресия и други оплаквания.

Бизнесменът е скочил от 10-ия етаж на болницата малко след 19 часа, съобщава „Флагман”. Постъпил там с влошено здраве, след като не издържал на психическия натиск от банки. Той и съпругата му започнали да фалират, след като в близост до техния супермаркет бил построен огромен магазин, част от световна верига.

„Зареждаха всичко – от до, държаха ниски цени и бяха много работливи, сигурно са имали кредити към банки, за да поддържат високо ниво на обслужване. След появата на хипермаркетът обаче оборотът им замря и се принудиха да затворят магазина”, разкрива техен приятел, разстроен от жестоката вест.

От тогава Вълчо изпаднал в депресия, опитал да обърне помещението в магазин за храни за домашни любимци, заредил го, но не му потръгнало. Близките са убедени, че жестоката конкуренция е унищожила бизнеса им.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране