03.03.2022 | 14:40
Бойко Борисов да си вземе кученцето от Путин
Навремето бившият премиер кършеше кръст и се продаваше на Путин за една тръба, заяви Бойко Ноев

Преговорите между Украйна и Русия няма да успеят. Много международни експерти смятат, че тази война ще става все по-грозна и че трябва да се подготвим за най-лошото. Това сподели в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

Той допълни, че в света предстои процес на депутинизация.

Ние трябва да помогнем на руския народ за путинизацията, но това е дългосрочна задача. По-важното е да започне този процес и у нас най-накрая. Това означава и борба с мафията в България, тъй като мафията е в основата на путинизма в България, коментира Ноев.

Той препоръча на Народното събрание да излъчи комисия, която да разследва руските специални служби у нас и по-конкретно взривовете преди години и отравянето на Емилиян Гебрев.

Българската прокуратурата под ръководството на Цацаров и Гешев е прикривала и е възпрепятствала разследването на тези престъпления. Гешев е един от проводниците на путинизма в България. Но освен него, има и бивши министри, които в момента са депутати и които също са прикривали разследванията и не са сътрудничили на британските служби, коментира още бившия военен министър.

По темата с последния шпионски скандал у нас Ноев посочи, че заловеният бригаден генерал Валентин Цанков е известен като “Вальо Шпионина”.

Ноев отново се върна на събитията в Украйна и подчерта, че това не е война между два народа, а агресия на режима на Путин срещу украинския народ.

Борисов сега да отиде да си вземе кученцето от Путин, когато навремето кършеше кръст и се продаваше на Путин за една тръба, заяви още той.

По думите му България е длъжна да помогне на Украйна във войната срещу Русия не само с предоставянето на хуманитарна помощ, но и с оръжие.

1 коментар

  1. PETKO PROINOV каза:

    Хайде тръгвай с оръжието бе смелчага.То не е като да топиш колегите и приятелите си.Искат се топки,каквито ти нямаш.Колко сребърника ти дава мошеникът гебрев,та непрекъснато да го спрягаш.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране