06.07.2023 | 10:13
Борисов „държи“ Киро и Лена със сексзаписи от резиденция „Лозенец“!
Чрез компромата вождът на ГЕРБ е изнудил съпредседателя на ПП за правителствената сглобка "Денков - Габриел", както и да го подкрепи за имунитета му

Бойко Борисов „държи“ Кирил Петков със записи от резиденция „Лозенец“, на които Петков и Лена Бориславова демонстрират интимна близост, научи ПИК от два независими един от друг източници. Единият – в НСО, другият – в централата на ГЕРБ.

Видеата са от януари-февруари 2022 г., когато тогавашният премиер Кирил Петков и шефката на кабинета му се усамотиха в „карантина от ковид“. Странно за всички, те избраха да са заедно именно в резиденцията насред София, стопанисвана от военното министерство.

Записите всъщност са отпреди да гръмне бомбата  парапета през юни 2022 г. и доказват, че любовната връзка между Петков и Бориславова е протичала бурно през целия управленски мандат на „Промяната“.

Флашките с пикантните кадри са отишли при Борисов по линия на висши служители в НСО, които се разпореждат с охранителните камери. Ставало дума за записи от близо десет часа.

„Ако това бъде публикувано или случайно протече в медиите, с политическата кариера и на двамата е свършено. Лена е бременна, а Кирил вече се прикле публично, че уж е нямал връзка с нея“.

Чрез компромата Бойко Борисов на практика е изнудил Кирил Петков да влязат в правителствената сглобка „Денков – Габриел“, както и да го подкрепи за имунитета му. Втората тема вече отпадна – Борисов си даде имунитета, след като стана ясно, че близкият до него главен прокурор Борислав Сарафов е иззел делото „Барселонагейт“ и сега то вероятно ще бъде покрито.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране