28.02.2017 | 21:02
Бойко Борисов избяга от дебат
Предлагал на Нинова да пият кафе, ще прави демонстрации тази вечер в НДК

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов избяга от дебат “очи в очи” с лидера на БСП Корнелия Нинова. Той й предложил да отидат в НДК, да представят екипите си и да се оттеглят да пият кафе и да ръкопляскат, стана ясно от изявление на Нинова.

Тя е категорична, че БСП приема политиката за сериозно занимание, а не за шоу програма. Борисов отвърна, че се шегувал, а с председателката на БСП не били гаджета, за да седят очи в очи. И вчера той продължи да настоява във формата да участват и други хора.

Борисов обяви, че ще отиде днес в НДК и ще чака Нинова. Ще използвам ефирното време, защото три телевизии са ни поканили безплатно, заяви той. Социалистката е готова за лидерски дебат, но според нея от поведението на ГЕРБ става ясно, че такъв не може да бъде осъществен.

4 коментара

  1. Дидо каза:

    Н-каза:Как ще реагираш,ако някой лумпен като теб, нарече майка ти курва!?Имаш ли си име,или си съсел на канализацията!?

  2. Н каза:

    Три баби си хортуват. Първата: нашата внучка е кръстихме Гертруда, на дядо си, който беше Герой на труда! Втората баба: ние нашата внучка кръстихме, Офелия, защото дядо и беше председател на кварталното ОФ! Третата: ние нашата внучка кръстихме КУРнелия, на мен Нели и на сватята която беше голяма КУРва!

  3. Putio каза:

    Putio svarshen si

  4. емс каза:

    Дай му кафета да пие и масали да разтяга… Мишок!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране