08.02.2016 | 0:01
Бойко, стой си у дома! България са Лондон са свободни хора и не искат да ти се подмазват!
Борисов се нуждае от аудитория от прости хора за да е всичко ОК, пишат в мрежата

Срещата на премиера Бойко Борисов с наши сънародници в Лондон бързо се превърна в една от най-коментираните теми. Онлайн общността започна да анализира причините за раздразнението на Борисов, нападките срещу него и реакциите в България.

– Стой си Бойко у дома. Не ходи да говориш пред българите в чужбина. Там са свободни хора, сами изглаждащи живота си. Задават неудобни въпроси. Стой си Бойко у дома. Тук нашите журналя са къде къде по “съобразителни” от българите в чужбина. Тук ти си влизаш спокойно в своя си монолог, те никога няма да те прекъснат и да ти зададат някой неудобен въпрос като напр. за Доклада на ЕК или корупцията и ти да им отговориш за приходите от митниците и за проектът за хъб. Знаеш ти, знаем ние, че нашите журналя нито ще повторят въпроса, нито ще посмеят да ти зададат следващ неудобен въпрос. Стой си Бойко у дома.

– Добре. БСП-активиста с въпроса как се виждал Борисов в огледалото и атакистката, дето го жигосваше за тройния шлем. Хъс имаше. Същи юпита, дето обругаха Иван Костов, а Любка Качакова вдигна плакат “Срам ни е от вас!” Предпоставка за народна революция не се забелязва, обаче. Тогава ги довея царското торнадо. Надежда днес отнийде взорът не види.

– Борисов се нуждае от аудитория от прости хора за да е всичко ОК. За интелигентните хора брътвежите му са неразбираеми. Борсов се нуждае от послушни журналисти които му се възхищават и не го прекъсват като започне монолога. А го прекъснали, а си загубил мисълта.

– На Негово Високопреосвещенство, свещената крава Борисов, никой няма право да му задава неудобни въпроси. На Борисов трябва да му се задават само въпроси, чрез които той да може да се самоизтъква и хвали.  Емигрантите много са се самозабравили и не задават правилни въпроси. В случая, вината пада изцяло върху зле възпитаните, нетактични емигранти, които си позволяват да поставят Негово Светейшество в неудобно положение.

– Прави са будните хора в Англия. Питали са го нормални въпроси, какво прави за да се върнат тези над 2.5 млн българи. Не се виждат реформи и подобрение. Никаква икономика, само усвояване на еврофондове, които отиват в техните обръчи от фирми. Всички го виждат, само пиарката не иска да повярва че царя е гол или така и изнася.

– Цирк Борисов превръща дьржавата ни в цирк България. Вече всички сме циркажии, смешници без история, образование, армия … Някакви женоря се мотаят в Бойковото правителство. Ама ние си дялкаме клавиатурите по форумите и не мислим къде ще му излезе края.

– Не успях да изгледам лондонската среща. Но бтв пуснаха разни гледни точки. Чудесно е, че българите там проявяват интерес към случващото се тук. Много познати отвън помагат със съвети и чужд опит, който е безценен. Но ми направи неприятно впечатление една реплика: Кога България ще се оправи, за да се приберем? Еми никога. Стойте си там, назидавайте отстрани, тъгувайте по “Аз съм българче” и чакайте друг да ви оправи Българията.

– Имаше смислени въпроси, вярно е, че в България му спестяваш всичко и само го венцехвалят. Но и не съм съгласна да величаем просташкия тон, с който го подпукаха хора, които по-една или друга причина са ИЗБЯГАЛИ от страната. А на всички ни е ясно, че 90% от хората в тази зала няма да се върнат в България ако ще и да си изберен пълен антипод на Борисов!

/Запазен е оригиналният правопис/

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране