06.03.2018 | 8:33
Бонев: Протестът в Пловдив е пример как властта не може да управлява кризи
Нима не си давате сметка, че, ако тръгне отмъщение на ромите към доктора и семейството му, в държавата ще настане гражданска война?!
Протестът в Пловдив е пример, как властта не може да управлява кризи. Защото е загубила всякакво доверие. За убийствата в Нови Искър се изреди всичко живо от прокуратурата да дава изявления. Кое от кое по-противоречиви. А в Пловдив пълно мълчание.

Нима не си давате сметка, че, ако тръгне отмъщение на ромите към доктора и семейството му, в държавата ще настане гражданска война?! Или герберите това ги устройва, та да се забравят золумите им.

Какво пречи прокуратурата да обясни, че се изяснява имало ли е проникване и нападение в дома на доктора; откъде е стреляно (балистичната експертиза трябва да е вече готова), кога и защо докторът се е обадил да съобщи за инцидента… Прости неща. И ще се успокоят хората.

Ромската общност е събрала с безобразията си толкова омраза, че това общество в бурето барут си е запалило само фитила. Действайте, бе, толкова ли не са ви учили как се управляват кризи, илитерати смотани.

Богомил Бонев, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране