08.05.2019 | 18:28
Борисов: БСП от 40 години прави болница в Ямбол
Всеки виновен си носи наказанието, каза министър-председателят

От 40 години БКП са заровили милиарди в болниците. От 40 години правят болницата в Ямбол, нямам какво да кажа повече за БСП и нямам нито едно предизборно мероприятие, защо да излизам в отпуск”.

Това ядосан коментира премиерът Бойко Борисов в предаването “Лице в Лице” по бТВ.

Трябва ли да припомням на какво дередже бяха магистралите „Струма“, „Тракия“, а за „Хемус“ да не говорим. За първи път от близо 30 години магистрала „Хемус“ ще стигне до Плевен. Къде беше БСП през тези години.

Той припомни, че редица преподаватели от УНСС са симпатизанти на БСП, но правителството е дало пари за новия корпус на университета, за да се развива науката.

“Дадохме 9 милиона днес за машинно гласуване, което те искаха, БСП го искаха, какво предизборно правя”, запита Борисов.

Извиках днес Румен Порожанов, той каза, че жилището му е купено през 2004 г. и каза искай ми оставката. Тогава е било друго правителство. Аз имам доверие на Порожанов, той се справя добре с ресора и проблемите в сектор “Земеделие”. Защо тези, които са били на власт през 2004 г. не са разследвали Порожанов и не са го задържали, ако е имало нещо нередно, заяви премиерът.

“Програма за къщите за гости е добра, дявола е в детайлите, но тя като цяло е добра. Има много къщи за гости, които се ползват от десетки турсти. но това, че има хора, които са се възползвали, сега ги поверяват точно тях Всяка къща се проверява”, каза премиерът.

“Много внимателно наблюдавам, явно Порожанов е на прицел, при най-малката нередност, аз ще го отстраня, но това с апартамента се е случил през 2004 г. Ако има нарушения и при контрола на къщите за гости, пак ще го отстраня, но да видим проверките”, обясни Бойко Борисов.

“Всеки, който беше изобличен, благодаря за това на медиите. Всеки виновен си носи наказанието”, каза министър-председателят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране