20.03.2024 | 11:27
Борисов изгаря всичко наоколо, за да оцелее, принуди Габриел да излъже (видео)
Бойко се страхува за себе си и единственото, което иска, е да оцелее и да си запази кожата, заяви Корнелия Нинова

„Според мен отиваме на нови избори“. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в кулоарите на парламента на брифинг със съпартийци. Тя коментира развитието на ситуацията и последните скандали между ГЕРБ и ПП-ДБ.

„Това е нормалният край на един ненормален сговор. Тези хора ги събра страхът и алчността“, каза Нинова.

„Борисов се страхува за себе си и единственото, което иска, е да оцелее и да си запази кожата. Затова изгаря всичко наоколо. Унищожи ПП и ДБ. Изгаря собствената си парламентарна група. Изгори Мария Габриел. Някои от ГЕРБ я наричаха царицата на шахматната му дъска. Оказа се, че една пешка, която той движи и дори принуди да излъже. Това е неговата цел – да не му се възстанови „Барселонагейт“, чекмеджета… Само да оцелее“, заяви още лидерката на БСП.

Вчера Мария Габриел изненадващо обяви, че връща изпълнен проучвателния мандат за правителство, като предложи министри. От ПП-ДБ обаче я обвиниха в извършване на фалшификация. 11 от проектоминистрите заявиха, че не са дали съгласие да бъдат издигани.

Корнелия Нинова отново повтори, че ПП-ДБ направили едно от най-големите предателства в модерната ни политическа история. Те излъгали хилядите по площадите, които искали истинска промяна.

БСП останали единствените, които не се прегърнали с мафията и се борели срещу „паралелната държава“.

„Ако ПП-ДБ отново „клекнат“ след вчерашната им проява, това вече е дъното на човешкото достойнство и на политическия морал“, посочи още Корнелия Нинова.  Тя повтори и че „този парламент е изчерпан“. Затова БСП не обмисляли разговори с ПП-ДБ за общо управление с евентуалния втори проучвателен мандат за правителство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране