12.03.2020 | 19:47
Борисов за Радев: Откъде се появи да дава акъл!
Президентът оцени високо работата на оперативния щаб, но намекна, че Борисов понякога говори повече и се опитва да дава експертни мнения

Не ме интересува! Беше изчезнал, отнякъде се появи да дава ъкъл! Нека говорят само лекарите!“. Така премиерът Бойко Борисов реагира на призива на президента Румен Радев политиците да не се правят на лекари и обратно по повод мерките срещу коронавируса. По-рано днес държавният глава призова за солидарност и спазване на разпоредените мерки, които определи като адекватни и добри. Той оцени високо работата на оперативния щаб, но намекна, че Борисов понякога говори повече и се опитва да дава експертни мнения.

Очаквано думите на президента изнервиха премиера. Той бе в Габрово днес, където посети шивашката фабрика, в която ще се произвеждат предпазните облекла и маски, които държавата поръча.

Не знам откъде се появи. Беше изчезнал дълго, а сега откъде се появи да дава акъл, каза Борисов по адрес на президента. И добави, че постоянно работи, за да осигури безопасността. „Ние само това правим, затова и сложихме най-добрите лекари най-отгоре на щаба. Ние не се произнасяме по медицински теми. Ние се произнасяме по организация и реорганизация на предприятията“, разясни Борисов.
И благодари няколко пъти на ръководството на предприятието, в което ще произвежда защитни облекла, за вложените усилия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране