17.12.2016 | 0:53
“Ботев” оцени звездата си Жоао Пауло на 250 000 лв.
След победата над "Пирин" играчите на пловдивския тим бяха пуснати в почивка до 9 януари

“Ботев” (Пд) е поставил цена от 250 000 лв. на бразилеца Жоао Пауло. Нападателят дойде в тима през лятото и бързо се превърна във водещ голмайстор. С попадението си за 3:2 над “Пирин” в четвъртък Пауло вече има 12 гола и води при реализаторите в Първа лига заедно с Клаудиу Кешерю. Интерес към южноамериканеца има от руски и турски клубове, както и от “Левски”. От “Ботев” обаче са категорични, че не преговарят със софийския клуб за Пауло.

След победата над “Пирин” играчите на пловдивския тим бяха пуснати в почивка до 9 януари. Заедно с ваканцията обаче не бяха обявени имената на футболистите, които ще бъдат освободени през зимната пауза.

Дори и треньорът Николай Киров не е сигурен за поста си. “Реално аз нямам договор с отбора да бъда старши треньор. Иска ми се да продължа да работя с момчетата, но това не зависи от мен. Аз съм на линия, когато ръководството иска да се срещне с мен, съм готов, дори и по празниците. Ще им представя доклад”, заяви Киров. Преди няколко дни от ръководството бяха обявили, че продължават да имат доверие в треньорското ръководство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране