13.05.2019 | 9:35
Божинов посочи правилния човек за Левски
Липсваха малко усмивките, но благодарение на него ги има, сподели нападателят

Валери Божинов не спести похвалите си за новия треньор на Левски Георги Тодоров, след като „сините“ разбиха у дома Черно море с 5:1 в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Нападателят даде ценен съвет на ръководството с надеждата Тодоров да остане за постоянно на поста си. Според Божинов точно това е правилният човек за тима, посочвайки доводи за това.

„Честито на отбора, днес момчетата направиха невероятен мач и зарадвахме феновете. Отдавна не бяхме вкарвали толкова голове на „Герена“. Уважение и респект към Черно море, но заслужени ги победихме днес. Искам да поздравя и старши треньора Георги Тодоров, който влага сърце и душа в работата си до момента с нас. Вкара настроение, вкара усмивки в нашите лица. Той и щабът му са невероятни хора и идваме всеки ден с усмивка и настроение“, коментира Божинов след мача.

„Г-н Тодоров всеки ден говори с футболистите, вдъхва ни увереност, така прави, че дори и младите футболисти да се чувстват звезди. Виждате, че и Стаси, и Деян, всеки един млад футболист влиза и се раздава. Тези млади момчета заслужават да играят. Аз наистина се надявам клубът да направи така, че да остави г-н Тодоров на поста, защото наистина заслужава и мисля, че той е правилният човек за Левски. Той е левскар, дълги години работи тука, играл е в отбора. На Левски му трябва левскар и той е правилният човек. Но има си ръководство, г-н Колев и г-н Бекали решават и заедно с г-н Божков ще определят кой да е треньорът. Но този човек заслужава респект с това, което на нас ни вкарва в главите. Върши си много добре работата и искам да го поздравя за уникалната работа. Липсваха малко усмивките, но благодарение на него ги има. Той е човек с огромен опит зад гърба си, отдавна не е бил треньор на мъжки отбор. Всеки един от нас идва с желание да се раздава, самите футболисти осъзнаха всичко. Той им показа в много разговори с тях какво означава фланелката на Левски и трябва да си оставяш душата на терена. Като сложиш синята фланелка е привилегия. Левски е голям клуб и заслужава уважение“, добави нападателят на „сините“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране