25.11.2018 | 0:39
БСП е фейк партия начело с фейк лидер
Властта е твърде толерантна, каза Антон Тодоров

БСП е фейк партия начело с фейк лидер и фейк ръководство, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” Канал 3 бившият депутат Антон Тодоров. Властта е твърде толерантна, добави той.

Не е добре за една жена като Елена Йончева да злобее по тоя начин, не е нормално и приемливо. Това, което чух като аргументация от нея, не беше организирано с някакви доказателства.  Йончева пък каза, че няма нужда БСП да клати властта, тя го прави сама вече 10 години.

„Има една хубава японска поговорка „когато пиеш, мисли за извора”. Слушам Елена Йонева как говори за заплатите на депутатите, а в същото време е взимала пари. Тя се държи така сякаш някой я е нападнал. Има в природата животни, които като ги е страх, крещят“,добави Тодоров.

Ние искаме, Елена Йончева да върне 700 000 лева, взети от предприятия за филми, в които тя търчи и се мятат бомби. Смятам, че тя е изключително надценен журналист.  Възможно ли е лидерът на БСП да покаже личен пример като върне парите от „Техноимпекс”. Нека ги депозира и да покаже, че най-големия й грях е тази приватизация. Нека практикува това, което изповядва, да даде тези пари на майките, категоричен беше Тодоров.

Лидери на БСП в Перник бяха хванати с камера да снимат кадри от задръстванията и от затварянето на магистрали. Лидерът на младежкото БСП в Чирпан, който протестира срещу цената на горивата. Самата Корнелия каза на своите кметове „давайте да ги сваляме”, каза още той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране