20.05.2018 | 14:36
Човек на ДПС е писал програмата на “Обединени патриоти”

Все повече става ясно, че т. нар. патриоти са инженеринг на ДПС. Нещо повече, оказва се, че програмата на патриотите е писана именно от човекът на ДПС, който пък официално е представен на избирателите не от кой да е, а именно от Валери Симеонов. Симеонов публично обявява, че човекът на ДПС е негов таен съветник, който е писал програмата на патриотите. Към днешна дата така наречения таен съветник на Симеонов е вече горд депутат-патриот, съобщи Би Нюз. Медията обяви, че разполага с интересни материали за дейността на въпросната персона, която се характеризира с мошеничество и измами в особено големи размери.

Ето едно от мошеничествата на депутата патриот и човек на ДПС подробно описано в материалите. Ужиленото предприятие е “Памукотекс”. ” Г-н К. предложи да извърши доставка на радиатори от Русия чрез негов бивш преподавател в университета доц. Василев, който понастоящем бил директор на общинска фирма в гр. Пловдив. Между “Памукотекс” и ЕТ-то на г-н К. се подписа договор по силата на който “Памукотекс” се задължаваше да преведе на 3 500 000 ( три милиона и петстотин хиляди лева).

След превеждането на парите към ЕТ-то собственост на К., същия избяга от град Хасково заедно с парите. След 3 месеца доц. Василев върна 700 000 (седемстотин хиляди лева), а по-късно се разбра, че е в затвора. Г-н К. изчезна безследно с останалите 2 800 000 ( два милиона и осемстотин хиляди лева) на ” Памукотекс”. Така започват обясненията за престъпната дейност на идеолога и писател на програмата на патриотарите.

Би Нюз умишлено използва инициали, тъй като добре осъзнаваме, че въпросната персона разполага с достатъчно власт, за да унищожи и документи и материали, които го уличават. Трудно обаче ще унищожи снимка, на която е позирал с един от терористите подготвяли атентатите на гара Буново и хотел “Сливен”. За да стане ясно какви хора ни управляват, ще публикуваме всеки ден част от извършените престъпления по ограбването на България от въпросния депутат- патриот. Даваме си ясна сметка за натискът, който ще бъде упражнен върху медията ни, но все някой трябва да се нагърби с осветяването на престъпници, които уж работят за интересите на народа, че на всичкото отгоре и клетва са положили да го правят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране