09.01.2023 | 21:44
Държаната 3 дни в плен от съпруга си Жаклин: Той биe само с юмруци и само в лицето!
Красимир подмамил бившата си да посрещнат заедно Нова година и я смазал от бой

Насилник държал три дни в плен и пребил с юмруци бившата си съпруга, която имала доверчивостта да се съгласи да посрещне Нова година с него и малкото им дете.

Двамата се разделят през септември. Той обаче я потърсил с молба да прекарат Нова година заедно. “Казах си, че както аз съм майка, така и той е баща, ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше нормално. След това започна истински ад – обиди, побоища и обвинения, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че съм му изневерила”, разказа жената пред Нова телевизия.

Тя е категорична, че никога не е изневерявала на мъжа си, който се казва Красимир.

В трите дни, които я държал против волята й в дома си, заплахите и побоят не спирали. Той я ритал и заплашвал с убийство, както и че ще я обезобрази с макетен нож. “Той взе ножа, но детето беше наблизо и седна в мен. Явно това го спря”, казва още Жаклин.

Около полунощ мъжът поискал да отидат заедно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибирали, на телефона на Жаклин, който ревнивецът взел при себе си, започнали да пристигат съобщения от нейни приятели, които й честитят празника. Това отново го вбесило.

Заплахите и побоят продължили и след като семейството се прибирало у дома. “Наложи се да призная за изневяра, за да спре да ме удря”, казва още Жаклин, защото той непрекъснато повтарял: „Признай, че ми изневеряваш и ще спра да те бия“

На третия ден жената успяла да вземе телефона си и на първия номер, който й попаднал, написала: „Извикайте полиция“ и посочила адреса. Малко по-късно позвънила на баба си. Докато говорила с нея, съпругът Красимир влязъл в стаята и грабнал телефона. Бабата обаче го заплашила, че ако не пусне веднага Жаклин, ще повика полиция.

Двамата живели заедно 5 години, като по думите на Жаклин Йончева побоят бил системен. „Той бие само с юмруци и само в главата“, разказва тя.

Мъжът не е задържан, защото официален сигнал така и не е подаден След пост на пострадалата в социалните мрежи обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията вече е започнала проверки.

Красимир е безработен. Жаклин твърди, че тя го е издържала. Той бил мързелив и не искал да се труди.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране