25.07.2018 | 15:49
Депутат от НФСБ: Сидеров е в друга реалност, нека не скача от 18-ия етаж

Депутатът от „Обединени патриоти“ Валентин Касабов, който е член на НФСБ, коментира изявленията на лидера на „Атака“ Волен Сидеров по адрес на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов. Сидеров намекна, че Симеонов може да бъде сменен от поста си в кабинета.

„В този момент нещо не зачитаме Волен Сидеров за лидер парламентарнаята група, защото през тези месеци групата почти не се събира“, заяви Касабов. И уточни, че не може да се говори за разпад, защото НФСБ и „Атака“ са отделни партии.

„Няма търкания, Волен Сидеров от време на време минава в друга реалност. Имаме много задачи за решаване, така че не трябва да обръщаме внимание на Волен Сидеров. Познаваме си го, от време на време има такива пропадания. Слушаме едни и същи приказки, от филм във филм“, коментира Касабов.

Все пак той декларира, че НФСБ остава в коалицията. „През цялото време Волен Сидеров имитира Валери Симеонов. Ако утре Симеонов реши да се пошегува и каже, че ще скочи от 18-ия етаж, моля настоятелно Сидеров да не си прави този експеримент и да не скача“, каза Касабов.

И допълни, че според него Сидеров се страхува да не отпадне от коалицията. Касабов коментира и проверките по заведения, които Сидеров направи наскоро. Тези проверки доскоро бяха приоритет именно на Симеонов. „Той утре може да прави и контрапроверки на извънземните“, заяви депутатът от НФСБ.

Правим всичко възможно малката коалиция да се запази. Това каза пък Искрен Веселинов, който е депутат от ВМРО. „Имам силното желание страстите да се уталожат. За нас коалицията трябва да се запази. ние сме отговорни пред нашите избиратели. Смятам, същото важи и за нашите колеги от НФСБ и „Атака“, заяви Веселинов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране