28.10.2016 | 12:40
Депутати: Посланик Нейнски трябва да бъде отзована от Турция
Тя се занимавала с агитация сред изселническите организации в южната съседка да подават заявления за гласуване напук на репресиите и хаос

„Министерството на външните работи незабавно да отзове Надежда Нейнски и я замени с дипломат с опит в кариерата, който да защитава интересите на родината последователно и отговорно, защото интересите на България, не само за „Обединените патриоти”, но и за целия български народ са над всичко.” Това поиска в декларация от името на Патриотичния фронт председателят на парламентарната група Валери Симеонов.

Той обяви, че това е мнението на предизборната коалиция „Обединени патриоти” (НФСБ, ВМРО и „Атака”), но и Народния съюз, който подкрепя кандидатпрезидентската двойка Красимир Каракачанов – Явор Нотев.

В декларацията си Симеонов заклейми дейността на посланика ни в Турция Надежда Нейнски. Според него тя се занимавала с агитация сред изселническите организации в южната съседка да подават заявления за гласуване напук на репресиите и хаоса там след опита за военен преврат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране