11.02.2016 | 10:42
Димитър Иванов – Гестапото награждава Доган за принос към държавността
Институтът на последния началник на Шесто управление на ДС раздава днес наградите си

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, художникът Светлин Русев и кметът на Бургас Димитър Николов ще бъдат удостоени с почетен знак за лидерство „Стефан Стамболов”. Политикът е отличен заради своя принос към държавността.

Последният началник на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов, повече известен като Митьо Гестапото, ще връчи днес наградите на оглавявания от него Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда.

Доайенът на българските художници и колекционери ще получи почетния знак заради принос към духовността, а градоначалника на Бургас – за своя принос към местното самоуправление.

Очаква се наградите да бъдат раздадени на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството в четвъртък в Националния военно-исторически музей. Организатори на форума са Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към Университета по библиотекознание и информационни технологии, Институтът за изследване на населението и човека към БАН, Националният военно-исторически музей към МО, съобщиха организаторите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране