10.07.2016 | 18:35
ДПС се събра на банкет и обяви: Ние ще определим кой ще е следващият президент
Врачката Хасан Азис: ГЕРБ навлиза в период на "политически чистки"

„ДПС е напълно готово не само за избори, но и за участие и стабилност в управлението на страната. Докато другите партии ще издигнат кандидати за президент, ДПС ще посочи, кой ще бъде следващият президент”. Това обяви фамозният “зам.-председател” на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис на разширено заседание на Областния съвет на партията. Той подчерта, че политическата мисия на ДПС е да генерира стабилност и единство в партията, заедно с другите райони в страната.

„ГЕРБ навлиза в нов етап на политически чистки във всички структури в областта. Местната власт се намира в политическо менгеме на ГЕРБ и единствената й алтернатива е да управлява с Европейския съюз”, заяви още Хасан Азис.

Той изтъкна, че партията е набелязала вече няколко опорни точки за политическия пъзел преди новия политически сезон. Той подчерта, че някои от важните политически процеси, които предстоят са предстоящите президентски избори наесен, искане за предсрочни парламентарни избори, (Радини) вълнение около новия политически проект и за състоянието на местната власт. „Никоя политическа партия не може да събере на едно място в разгара на лятото 200 младежи”, пророкува Азис.

Хасан Азис е известен със своята политическа неадекватност, дребнотемие и меркантилност. Назначен е за зам.-председател поради прозаичния факт, че е кмет на най-голямата община, управлявана от ДПС и като такъв стриктно изпълнява инструкциите на Ахмед Доган най-апетитните търгове да бъдат печелени от фирми на Румен Гайтански – Вълка или много по – рядко от отиващия си Делян Пеевски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране