25.02.2015 | 18:46
ДПС целуна и ГЕРБ, Първанов асистира
За никого не е тайна цената за подкрепата на Доган: Най-малкото всички обръчи от фирми ще бъдат запазени

ДПС днес спази основния си 25-годишен принцип – винаги с властта и в управлението.

Подкрепяйки предложения от ГЕРБ 16-милиарден заем, партията на Местан публично прегърна кабинета на Борисов. Днешният вот в парламента означава, че ДПС оправдава и начина, по който Владислав Горанов ще изхарчи 16-те милиарда.

За никого не е тайна цената за подкрепата на ДПС: Най-малкото всички обръчи от фирми ще бъдат запазени, ако не и разширени.

Днешният ден потвърди и още една публична тайна – трайните връзки между Бойко Борисов и Георги Първанов. Двамата винаги са били и остават заедно при вземането на важни национални решения.

Реформаторският блок започва да се доближава максимално до манталитета на ДПС. В името на властта, те са готови на всякакви коалиции. И през следващите дни техните експерти ще ни убеждават в противното на това, което са говорили до днес.

Политическата драма удари и БСП, чието ръководство не успя да формулира ясна позиция по този ключов въпрос. Със сигурност ще има последствия за всички от днешното решение. Дори то да е добро и полезно за страната ни, защото бе взето с гласовете на безпринципна коалиция.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране