12.01.2023 | 20:55
Джип-камикадзе помете три коли в Бургас и рани хора
Скоростта му е не по-малка от 220 км/ч
Снимката е илюстративна

Черен джип, който видимо прилича на марката Чероки или Митцубиши Паджеро, се движи с бясна скорост по трасето от кръговото кръстовище „Трапезица” в Бургас към Созопол. Преследването му е започнало преди около 20,15 ч. Превозното средство първо е прекосило централните улици на града с много висока скорост и не се е подчинявало на вдигната полицейска палка. По бул. „Тодор Александров” автомобилът е помел три леки коли, в които има и пострадали. Булевардът е блокиран, а след неизвестния водач се движат две патрулни коли, съобщава очевидец.

След кръстовището към ж. к. „Меден рудник” джипът-убиец е поел по главния път за Созопол. Скоростта му е не по-малка от 220 км/ч.

По информация на местния сайт Флагман.бг от 20,35 минути беглецът е подминал кръстовището по главния път за Созопол и е продължил към Царево. Свил е вдясно към село Равадиново. В една от улиците е забил джипа си в спрял автомобил и напълно го е помлял. Избягал е. Издирването му продължава из улиците на селото. Вероятно е дрогиран.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране