10.07.2016 | 10:18
Екшън в ефир! Перата към водещата Жени Марчева: Прочетох, че сте любовница на Първанов и сте на диета
Тя пък пожела на Низамов приятен домашен арест

Скандал се разрази в ефира на Би Ти Ви тази сутрин. Водещата на предаването „Тази събота и тази неделя“ Жени Марчева и Петър Низамов – Перата спретнаха истински словесен двубой.

Ловецът на бежанци, който е под домашен арест, трябваше да коментира как националистите от „Пегида“ са се срещнали с него. Нормален разговор обаче така и не се осъществи.

Журналистката задаваше въпроси, на които Низамов не отговаряше. Перата, който водеше монолог и непрекъсвато назидаваше водещата, се изнерви толкова много, че нападна Марчева много остро: „Прочетох, че сте любовница на Георги Първанов“.

Петър Низамов не спря дотук, а продължи: „Чух, че сте на диета и затова се държите така нелогично.“ Думите му бяха в отговор на въпроса защо е решил да се прави на граничар и да връзва някого със свински опашки.

В същия момент Марчева се „застреля“ наужким в ефир и разочаровано заяви: „Това не е разговор. Не мислете за мен. Няма смисъл от този разговор, ние говорим на различни езици“ и добави, че изобщо не е на диета и че вчера е изяла голямо количество хляб и шоколад.

Накрая на кавгата Перата изстреля: „Пожелавам ви приятна поръчкова журналистика“, а Жени Марчева вбесено отговори: „Пожелавам ви приятен престой под домашен арест“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране