02.03.2017 | 20:36
Елена Поптодорова посегнала на най-скъпата козметика!
Вижте с какво глади бръчки бившата ни посланичка в САЩ

Елена Поптодорова се прицелила в една от най-скъпите козметики. Бившата ни посланичка, която стана за резил не само в Полша, но и у нас, избрала да свие от безмитния магазин на летището крем за лице “Орхидeя империал” от 50 милилитра.

Проверка показа, че цената на тази опаковка е около 630 лв. Това е съвсем иновативна технология, която е изработена върху чудодейното въздействие на орхидеята върху кожата. Вероятно именно това е привлякло вниманието на Поптодорова, която не се посвенила да грабне скъпата козметика и да си тръгне.

Нейното обяснения беше, че е говорила по телефона и неволно е напуснала зоната на магазина. По-късно обаче стана ясно, че инцидентът е станал преди 3 дни и камерите показват нещо различно от твърденията на Поптодорова. Проверка доказа, че експосланичката ни в САЩ е арестувана три дни след злополучната кражба и версията й за разсейване поради разговор по телефона се разпадна, съобщава Би Ти Ви.

Мениджърът на магазина, от който бившата преводачка на Тодор Живков заяви, че Поптодорова дълго време е разглеждала скъпата козметика, като се фокусирала именно върху кремът „Орхидея империал”.

“Инцидентът е много неприятен и наистина съжаляваме, че се получи така. Забелязахме, че жената разглежда от доста време този крем и в един момент просто излезе с него от зоната на магазина. Кремът “Орхидeя империал” е много скъп продукт. Един от най-скъпите на козметичния ни щанд. Веднага сигнализирахме полицията и жената бе заловена”, разказа мениджърката на “Аалиа Бюти”. Управителят на магазина не се ангажира да каже дали е било планирана кражба, но заяви че Поптодорова не е правила скандали, платила си е глобата и върнала крема.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране