17.03.2016 | 0:01
Емануела крие 200 Бона в гардероба си!
Любимата й марка била американската "Джовани"

Емануела крие в гардероба си сериозна колекция от маркови дрехи. Самата тя изчислява притежанията си на повече от 200 бона и това са само дрехите, купени  през последната година.
Друга съществена част от бюджета й отишла за обувки, бижута и различни аксесоари към безценните тоалети.

Певицата обичала да се кипри и не пестяла пари за това. Тя била привърженичка на максимата, че външният вид продава. Природата я е надарила с рядка красота и огромни зелени очи и ще е срамота, ако не облече даденостите си подобаващо, разсъждавала тя.

Шармантната рокля,  с която Емануела  се появи на шоуто за наградите на телевизия „Планета”, е купена за близо  7 000 лева, а неин авторе е  дизайнерката Катя Роуз. Певицата държала да изглежда секси, но не и натрапчиво гола. Затова и роклята подчертава всичко, което трябва да се види,  а на по- „деликатните” места прозрачният плат е обшит с красиви дантелени орнаменти и палаво оставя в извън хорските очи най-интимните й извивки.

Тоалетът събра очите на присъстващите на събитието и предизвика завист у колежките й. А безпристрастната публика я обяви за най-ефектно облечената дама на сцената.  Част от модната колекция на Емануела е купена от Димитър Динев, докато двамата бяха още заедно, а останалите маркови дрехи тя купува сама с парите от участията си.

Любимата й марка е  американската  „Джовани”, която не се продава у нас и се поръчва само по специален каталог. За дрехите се чака по около два месеца, но певицата била готова и на повече, само и само да е уникална и никой да не повтаря облеклото й.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране