22.08.2015 | 0:04
Ераносян извади Владо Стоянов от състава
Свалиха вратаря от автобуса заради закъснение с 5 минути

Новият треньор на „Лудогорец” Едуард Ераносян взе решение, с което показа, че страшно много държи на дисциплината. Специалистът е свалил от автобуса за Благоевград титулярния вратар на отбора Владислав Стоянов.

Националният вратар е закъснял с 5 минути за сбора преди потеглянето за мача с „Пирин”, който трябваше да се играе късно снощи. Това никак не се харесало на Ераносян, който светкавично взел решение да остави Стоянов извън групата за срещата в Благоевград. Заради наказанието на Владо Стоянов вратата на „Лудогорец” трябваше да пази Милан Борян. Заради закъснението си националът ще бъде глобен по вътрешния клубен правилник.

Случката идва няколко дни след като Стоянов се застъпи за отстранения треньор на тима Бруно Рибейро. Стоянов каза, че само ръководството може да прецени дали решението им е правилно, или не. ”Лично аз мисля, че рокадата не беше наложителна. Не смятам, че той беше най-големият виновник за всичко. За мен беше добър треньор, мъжкар, който се застъпваше за играчите си. Но е нормално, когато няма резултати, трябва да поеме своята вина”, коментира вратарят пред ”Диема Спорт”, с което обаче удари по самочувствието на новия наставник Едуард Ераносян. Стоянов отдавна е заявил, че иска да напусне тима, което може би му дава кураж да говори свободно.

В четвъртък вечерта пък собственикът на „Лудогорец” Кирил Домусчиев заяви, че ще направи отново тима много силен. ”Лично аз съм водил преговорите с новите футболисти и техните клубове. Взехме много качествени играчи, сега е време да направим силен отбор”, заяви Домусчиев пред Канал 3.

Ръководството планира разширяване на тренировъчната база на клуба. Както е известно, школата на ”орлите” спечели две титли при юношите тази година – при U21 и U15. Домусчиев разкри, че треньорът Бруно Рибейро все още не е освободен от клуба, независимо че не се явява на тренировки и дори не е в града.  ”Резултатите на Рибейро не удовлетворяват ръководството на клуба. Търсим споразумение с него за прекратяване на договора му”, заяви собственикът на „Лудогорец”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране