31.10.2016 | 0:01
Фейсбук коментира поредните изцепки на Бойко Борисов
Чичо Бойко води мама Цецка за ръчичка по тв студията

Публикуваме част от коментарите гръмнали из социалните  мрежи днес след участието на Бойко Борисов и Цецка Цачева в студиото на БТВ. Фейсбук се напълни с гневни коментари, след използвания от премиера груб език спрямо зрителските въпроси.

Публикуваме без редакторска намеса!

Северин Сабахи

Чичо Бойко води мама Цецка за ръчичка по тв студията. След предишното и участие в което Радев я размаза,Бойко не я пуска сама

Стоян Тодоров

“Цецка не знае английски и не може да управлява автомобил, но можела да пее и да танцува.

Ние мечка ли избираме или президент?” Б.Борисов, султан

Stoyan Tonchev

Много ниско ниво в btv, като в nova. Сервилно интервю с Боко и Цецка, баналности, празнословие и молебен да откликне Данговска за дебат в сряда. Не мога да си обясня, толкова ли са посрани водещите в двете търговски телевизии и не се ли срамуват от себе си след това? Направете едно качествено интервю с въпроси бръснич, стиснете зъби и, ако ви уволнят, ще продължите в живота като победители. Ама шубето е голям страх, нали мишоци?

Georgi Drentchev

няма да подава оставка, айде бе!

Петър Ненков

Да живее свободата на словото. Не ни стига поотделно но сега и заедно се чучнали Бойко и мама Цеца като кучета в каруца в независимата частна национална телевизия БТВ. Казват че сме на 113 място на света по свобода на словото. След като вчера не показа митинг на 100 000 хора, как не го е срам да се лигави пред хората ДНЕС. ГЬОН СУРАТЛЪК.

Виктор Иванов

…Мдааам… три пъти в рамките на 15 минути режисиран разговор – “…Нека обясня на зрителите…”. И започва обяснение, банкянска интерпретация на разликата между президентска и парламентарна република, жестоки простотии, самия Борисов очевидно дава “обяснения” на някакви хора, които явно счита за идиоти. И, какво по дяволите е това “представяне” на Цецка, започващо с репликите “От доста години съм в политиката, не съм популист!”, “Цецка ще бъде надпартийна, защото аз няма да й дам основания за дилема между ГЕРБ и държавата”. Избухва емоционално при първият “зрителски” въпрос извън сценарият… ужас, това не е нормално…

Гася телевизора…

Maria Cappone се чувства развеселена за опитите да предадат потентност.

Нелеп опит да я опишат самостоятелна! Опит за обяснение на глупавите грешки! Залепи се за грешката на Борисов! И сама доказа нелепостта на сценария им за самостоятелност!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране