26.12.2016 | 12:48
Футболистът Радостин Кишишев и синовете му пострадаха при автомелето до подземната улица на Коледа
Продан и Димитър са деца на Кишишев от съпругата му Красимира, която почина през 2012 г.

Легендата на българския футбол Радостин Кишишев и двамата му синове – Продан и Димитър са пътували в таксито, което снощи беше пометено от ситроен, минал на червено до подземната улица в Бургас, нсъобщи местният сайт Флагман.

Самият Кишишев не е пострадал при тежката катастрофа, тъй като се е возел от другата страна на сблъсъка със Ситроена. В болницата продължава да се намира по-големият му син Продан. 20-годишният младеж е под наблюдение в неврохитургията на УМБАЛ-Бургас заради травми на главата. Няма опасност за живота му. Продан от години живее и учи в Англия, но се е прибрал у дома за празниците.

Неговият брат Димитър също е прегледан в болницата, но е освободен за домашно лечение. 15-годишният бургазлия се е разминал само с леки наранявания след автомелето.

Продан и Димитър са синове на Радостин Кишишев от съпругата му Красимира. Тя почина през октомври 2012 г., когато загуби битката с рака. След смъртта й Радостин изпада в тежка депресия и започва да дави мъката в алкохол. В средата на 2015 г. той дори е хванат пиян зад волана на мощния си „Мерцедес“. След случката Тинката остава без книжка.

Нещата за железния защитник се променят, когато среща сегашната си приятелка Екатерина. Двамата са заедно вече близо 2 години, а през февруари им се роди момиченце.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране