06.11.2023 | 20:30
Гейове превзеха Столичния общински съвет
Бъдещия шеф на общинарите Борис Бонев и съветникът Андрей Зографски живеят на "семейни начала"

Справката за избраните общински съветници в София показва, че поне петима гейове ще дишат (образно казано, но знае ли човек) във врата на най-отявления хомофоб измежду членовете на СОС Карлос Контрера.

При 61 общински съветници в столицата 5 изглежда като гей квотата да е изпълнена. Брюксел сигурно е доволен, а може и завистливо да подсмърча, като чете резултатите от столичния вот. При това петимата избождат очите само от двете най-многочислени групи в новия столичен парламент, като по-голямата има съответно повече представители на алтернативните сексуалности. Чисто математически вероятно така е справедливо. За да има някакъв паритет, водачите и на двете големи групи имат аналогични виждания по въпросите за еднополовите партньорства.

Ако обединените за София, чиято листа изглежда като да е редена от организационния комитет на „София прайд“, бяха вкарали не 23-ма, а 39 общински съветници, то тогава гей групичката от ППДБСС щеше да набъбне с (поне) още двама членове и почти щеше да се изравни с броя на представителите на “Възраждане” в СОС.

В публичното пространство отдавна се носят легенди за сложните любовни отношения в организацията, заела се със спасяването на София, в сравнение с които роднинските връзки във фамилията на Софи Маринова са прости като аритметика за първи клас.

От известно време част от тези сложни връзки са се прехвърлили в друга демократична българска организация, шушукат още злите езици. Приписват им се драматични събирания, изневери и раздели, прелитания от партия в партия и от листа — в листа.

Разправят, например, че бъдещият председател на СОС Борис Бонев от години живее на семейни начала с новоизбрания съветник Андрей Зографски. №14 в листата на ППДБСС заформил сложни отношения с №30 и №39, които обаче не успяха да намерят място измежду новите 61 в СОС. А единият от несполучилите е с рекордни (но недостатъчни) преференции за общински съветник въобще в цялата страна.

Друг един представител на същата тази листа, адвокат от мастита кантора, приплака преди година, че партньорът му искал да си смени адреса, но — о, ужас! — трябвало да се попълват една камара документи, въпреки уверенията, че Столична община е дигитализирана. Е, сега ще я дигитализира гарантирано. Все пак не върви партньорът ти да страда и да не вземеш никакви мерки.

2 коментара

  1. Хахахах каза:

    Долу възраждане!

  2. Анонимен каза:

    Браво Софиянци ще си имате супер групичка е сега вече трябва да имат родителите на малчуганите 10 учи и уши защото ще почнат да вкарват гнусните си евроатлантически гей ценности Боже пази България то само гейове ката вземем цялата Пп са гнусни из гейове като почнем от Кокорчо тъпото шефа на нап жената на кокорчо и цялата гей гилдия.която ще ни решавабъдещетето на децата ни и внуци едно че ни заробиха до 9 коляно да връща парите за юргиите и за луксозен живот . ОЛЕ НЯМАМ ДУМИ БЪЛГАРИНО ДО КОГА ЩЕ СПИШ,

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране