04.09.2017 | 19:53
Генерал Деси в скандална схема с протъстъри
Какво прави говорителката на „Америка за България” Ивет Добромирова на официалния обяд с Брижит Макрон?
Пик

В скандални връзки с “Протестна мрежа” е оплетена първата дама Деси Радева. Президентшата вкара Румен Радев в поредната тежка афера, след като лъсна фактът, че е използвала Брижит Макрон за реклама на протестърско заведение на Калиакра, на което пиарка е печално известната дружка на Росен Плевнелиев и говорителка на “Америка за България” Ивет Добромирова.

Френската президентска двойка бе на официално посещение у нас в края на миналата седмица. Скандалната Добромирова, която участва във всички метежи срещу официалната власт и е член на “Протестна мрежа”, се оказа опасно близка на първата ни дама и я използва умело в схемите си, посочвайки й за обяда с Макрон въпросното заведение.  Добромирова е пиарка на ресторанта в комплекс “Калиакриа”, където хапнаха миналия петък Деси Радева и първата дама на Франция, и за капак присъствала на въпросния обяд.
Това става ясно от снимка във фейсбук профила на Добромирова, на която си е направила селфи с г-жа Макрон.

“Румен Радев нали уж беше издигнат от БСП и е русофил?! А какво прави жена му с протестърка, дружка на Плевнелиев и говорителка на “Америка за България”, шашнати са и потребители на социални мрежи, след като там лъсна фактът, че Ивет е била с Радева и Макрон в заведението. Без никакви скрупули тя използвала двете да правят реклама на комплекса, който пък бил свърталище на членовете на “Протестна мрежа” и подкрепящите ги олигарси през лятото.  Нищо неподозиращата първа дама на Франция пък се превърна в рекламно лице на протестърите под ръководството на жената на Румен Радев.

Гафът на Деси Радева е огромен, тъй като тя напоително позира с Макрон пред обективите в ресторанта, хвалейки менюто и ставайки доброволно съучастник в схемите на скандалната протестърка Добромирова. Още по-необяснимо е какво прави въпросната дама в антуража й и какви интереси прокарва в президентството в качеството си на говорителка на “Америка за България”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране