02.10.2017 | 0:01
ГЕРБ се разпадат отвътре
Става въпрос за сериозни противоречия отвътре, разпределение на порции за власт и пари

ГЕРБ се разпадат отвътре, констатира вчера във Варна лидерът на БСП Корнелия Нинова. “Много интересни думи чух от Цветан Цветанов. Той обикновено не проявява такава слабост, но каза, че БСП едва ли не им взима кадрите – и за кмета в Хасково, и за съветниците в Ботевград, очевидно ги превземаме отвътре”, иронизира тя. Нинова обобщи, че става въпрос за сериозни противоречия отвътре, разпределение на порции за власт и пари. Карат се помежду си за това, коментира социалистката.

“Половината от съветниците на ГЕРБ от Ботевград обвиняват другата половина за заигравки, далавери и така нататък. Спорът между кмета на Хасково и депутата на ГЕРБ е по същата причина – за назначения, за калинки, за влияние. Просто се разпадат отвътре, това е ефектът от преяждането с власт”, смята Нинова.

Ден по-рано Цветанов коментира тримата съветници, отлъчени от групата на ГЕРБ в Ботевград. Дори по време на президентските и парламентарните избори те не работеха за ГЕРБ, те работеха срещу ГЕРБ и обслужваха интересите на БСП, обяви се той. Зам.-председателят на ГЕРБ анонсира, че предстоят рокади в няколко партийни структури, сред които са Хасково и Ботевград.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране