11.11.2016 | 23:39
Гласуването за Цецка е престъпление
В слушалката й е говорил известният столичен педераст Радо Тушев

Две битови клюки: Три дни преди последния дебат между двамата кандидат-президенти, от БНТ са дали точните въпроси на Цецка Цачева, която е заучила старателно отговорите им. На Румен Радев са подадени само общи теми за обсъждане и времетраене за отговори.

По време на дебата Цецка е била със слушалка, в която са й диктували отговорите и поведението й. В последните дни, след провала на Цецо, кампанията й е поета от Нико Тупарев, което ме навежда на мисълта, че в слушалката й е говорил известният столичен педераст (в добрия смисъл на думата) Радо Тушев, който е много добър тв продуцент и неубедителен глас на „Биг Брадър“.

С това се обяснява и неадекватното поведение на Цецка, която започна да плаче, както се пускат сълзи в изповедалнята, и да пробутва претоплените истории за убития си дядо и членството й в БКП. Цецка участва на риалити по БНТ, продуцирано от Нова:)

Другото инфо е, че в Дряново, чието развитие следя изкъсо от Царева ливада, от общината са привикали всички, които работят на щат или по договор и са им раздали попълнени бюлетини за Цецка срещу еклер и кока кола. Хората там са възмутени и въпреки еклера, не се канят да пуснат готовата бюлетина за Цецка, защото не помнят толкова грандиозна девалвация на личния и свободен вот. Не искам да оставате с впечатлението, че иронията в това съобщение нихилира фактите. Обратното – достоверността е налице, което налага ироничен дискурс, за да може да се оцелява в тази потрес. Гласуването за Цецка е престъпление.

Явор Дачков

1 коментар

  1. Николов каза:

    Всички средства за манипулация на българите,са впрегнати за така жадуваната от Борисов победа,която утре ще им се изплъзне под носа, завинаги.Власт имащите, потрошиха много пари, за да разхождат леля Цецка по градове и села,белким някой я припознае и реши,че тя,точно тя трябва да е президент на България,респективно командваш Българската армия.Питам се,с какво се провиниха нашите военно служещи,че точно леля Цецка, трябва да приема парадите им, да свиква ГЩ,да командва генералите и т.н. Всичко това е един голям абсурд,ако се приведе в действие,но надали.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране