03.11.2016 | 0:01
Гласуваш за Цецка-получаваш Местан и Ердоган!
Халал да ти е, Борисов!
Валентин Георгиев

Гласуваш за Цецка и ГЕРБ – получаваш Местан и Ердоган! По-звучен шамар от този публичен кошмар Борисов едва ли е очаквал. При това огласен скандално от проправителствения в. „Миллиет“, който гордо обяснява как 500 000 (!) избиратели в Турция щели да гласуват за „кандидатката на ДОСТ“ Цачева, която щяла да спечели още на първи тур.

Да оставим настрани произволното жонглиране с цифрите и влиянието на тази партия. Както и казармената „организация“ по кварталите в Истанбул и Бурса, която вече тече на пълни обороти. Но няма как да не запитаме за кой ли път: има ли България външен министър? Има ли премиер, президент, институции, които да реагират на тази груба намеса във вътрешните работи на държавата? А може би няма нужда, защото имаме договорка. Имаме сделка, известна само на тесен кръг от висшия политически елит в София и Анкара. Впрочем затова ли българският съд и съответно службите за сигурност у нас допуснаха регистрацията на ДОСТ? И не означава ли това, че страната ни е под силното влияние на турската държава?

Не знам какъв евроатлантик е Местан, но ако Ердоган е неговият наместник, толкова по-зле за „ценностната“ ориентация на ГЕРБ. Халал да ти е подкрепата му, Борисов!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране