21.06.2020 | 12:46
Главчев: БСП виждат участието си в управлението заедно с ГЕРБ
Атаката със записа и снимките на Бойко Борисов била най-смешната и най-подлата

“БСП виждат участието си в управлението заедно с ГЕРБ, но няма да могат да участват в управлението по този начин, заяви пред БНТ Димитър Главчев от ГЕРБ.

По думите му, атаката срещу властта може да идва от много посоки, “тъй като се работи по много фронтове”.

Тази атака е най- смешна и най- подлата, каза Главчев относно записа, за който се твърди, че в него говори Борисов и снимките от спалнята на премиера. Какво лошо има човек да спи?, каза Главчев. Технологията “див фейк” използва изкуствен интелект, но когато ти липсва естествен интелект, използваш изкуствен, заяви Главчев. Ние сме на власт, за да реализираме това, което искат гражданите, каза Главчев. Ние сме отворили много фронтове, призна той. За сделката с Ф-16 има неодобрение от някои кръгове, подчерта депутатът. Всичките мерки срещу коронавируса у нас започнаха да се прилагат след това в други страни, посочи той. Главчев коментира и идеята Цветан Цветанов да направи партия. Не очаквайте да кажа нещо лошо за Цветан Цветанов, защото сме работили 15 години, подчерта депутатът.

“Не ми харесаха думите на Цветанов, че много хора не се гордеят, че са членове на ГЕРБ, тоест той говори от името на други хора, каза Главчев. В ГЕРБ по -скоро има положителна промяна, заяви Главчев. Тези, които ще последват Цветанов, те ще са неудовлетворени, но организация, състояща се от губещи не е добре, каза Главчев относно политическия проект на Цветан Цветанов.Няма да се стигне до апокалипсис, никога когато е управлявала ГЕРБ, не се е стигало до апокалипсис, каза Главчев.Ние нямаме с БСП никакъв проблем, ние не се интересуваме от тяхните виждания дали да са с ГЕРБ или да не са с ГЕРБ”, каза той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране