30.10.2015 | 16:34
Гневна тълпа обсади офиса на Бареков
Хората били застъпници на изборите, искат си парите

Десетки недоволни сътрудници на „България без цензура“ се събраха пред централата на партията на евродепутата Николай Бареков, съобщи „Банкер“. Хората обясниха, че са били застъпници за формацията на местните избори за кметове и общински съветници на 25 октомври и се оплакаха, че не са им изплатени обещаните пари.

От разказите им стана ясно, че на тях им са обещавани различни суми – от 50 до 120 лева. Хората носеха със себе си копия от протоколи, с които да докажат, че са участвали в изборните комисии и да си получат обещаните пари. Тяхното основно недоволство бе насочено срещу кандидата за районен кмет в Младост от „България без цензура“ Светослав Кофелев.

Репортер на „БАНКЕРЪ“ видя още как хора, представящи се за охранители, но без никакви отличителни знаци, са застанали пред входната врата на сградата, където се помещава и централната на формацията. Гавазите разпитваха всеки един идващ каква работа има в сградата.

Хората насочиха недоволството си и срещу лидера на партията Николай Бареков и жената до него Мария Календерска, която бе и кандидат за кмет в столицата като скандираха „Искаме си парите“, „Къде е Бареков“ и „Къде е Календерска“ и „Кой ще ни плати“.

Хората коментираха плачевните резултати на Календерска на изборите в столицата и обясниха, че в някои секции кандидат-кметът, която се бе самообявила за единствена алтернатива на Йорданка Фандъкова, е получила едноцифрен брой бюлетини.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране