21.02.2015 | 22:38
Гнусно! Клиент си купи шунка с фекалии
Агенцията по храните разследва случая с колбаса с нов вкус

„Това яде народът… Ето какво видях аз, когато нарязах този салам… Черво вътре в салама, което беше пълно с лайна… Това ли е качеството питам аз в България… Гадове мръсни, няма да погледна повече салам….” С този пост взриви социалните мрежи младият баща Петър Чечев. Към публикацията той е качил и пет снимки на шунка, от които всеки би повърнал или най-малкото – би се погнусил. „За малко да нахраня 4-годишната си дъщеря с лайна. Добре, че го видях, преди детето да го беше изяло”, пише гневният мъж.

Семейството си купува от широко рекламираните колбаси и деликатеси на фирмата, за които култови актьори и готвачи непрекъснато ни обясняват от екрана, че цената е народна, за да може продуктите да бъдат достъпни за потребителите. Заради ниската цена обаче, явно производителите не обръщат много внимание на “екстрите”, които клиентите могат да открият във въпросните продукти.

От фирмата веднага се свързали с клиента, открил фекалии в шунката си, и го помолили да предостави нужната информация, за да извършат проверка (срок на годност, номер на партидата, магазинът, от който е закупена шунката и прочие).

„Уверяваме ви , че за нас удоволетвореността на всеки един от клиентите ни е от първостепенна важност. Затова ще направим всичко възможно да установим как е причината за създалата се неприятна ситуация. За целта ни е необходимо Вашето съдействие”, пише до Петър Доротея Андонова – отговорник за връзка с потребителите.

„Ще сме благодарни да имаме възможността и за лична среша с Вас, за да ни предоставите продукта за изследване и да поднесем лично комплиментите на компанията ни за активната Ви гражданска позиция”, добавя Андонова.

Петър Чечев обаче й обяснява, че шунката вече е предадена на съответните институции – Агенцията по храните и РЗИ и заявява, че не желае абсолютно никакви комплименти и извинения, а само случаят с колбаса с нов вкус – на фекалии, да бъде разследван и виновниците за попадането на лайна в продукта да бъдат наказани.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране