20.07.2020 | 19:29
Христо Иванов: Борисов се превръща окончателно в чучело на Пеевски
Неговите политически решения губят стойност, изпада във все по-голяма неадекватност
Горанов днес обяснил, че не виждал причина да си подава оставката. Нямал връзки с ДПС, както твърдят областните координатори на ГЕРБ. Явно “стандартът ГЕРБ” не важи ако си проспал 700 милиона лв., и за теб има неразследвани твърдения на Божков за тясно взаимодействие и взимане на подкупи, пише Христо Иванов.

Вижте още от поста на съпредседателя на “Демократична България:

По същия начин, след Росенец Младен Маринов буквално “отбичи” искането на Борисов за оставката на Радослав Сотиров, областен директор на МВР и човек на Пеевски. Маринов не понесе и никаква отговорност за побоя над Евгени Марчев. Неговата оставка също беше поискана и полуоттеглена от Борисов. Очаквам и той скоро да каже, че не вижда причина да се оттегля.

Почвам да имам чувството, че сме свидетели на нов 10 ноември. След като изпусна момента да си подаде оставка и да отиде на избори, на които да потърси нов мандат от избирателите си, Борисов се превръща окончателно в чучело на Пеевски.

Неговите политически решения губят стойност, изпада във все по-голяма неадекватност. Мисли си, че като инсталира някакъв нов кабинет от сламени хора, ще си ограничи щетите, но всъщност, ще изгуби и последните остатъци от контрол. Мисли си, че ще влезе в ролята на почетен председател, а не си дава сметка, че скоро основната му полезност за Пеевски ще бъде като предмет на поредната медийна акция на прокуратурата, с която да опитат да легитимират Гешев…

Не бива да допуснем поредната подмяна!

Оставка!

Христо Иванов, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране