23.11.2016 | 11:25
И Борисов за разпит в прокуратурата относно ваксините
Той е извикан на разпит в 13 часа в сряда в Следствения отдел на Софийска градска прокуратура

Показното привикване на министри от кабинета в прокуратурата за разпит относно размяната на ваксини с Турция стигна в сряда и до премиера Бойко Борисов. Той е извикан на разпит в 13 часа в сряда в Следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

След като в понеделник здравният министър Петър Москов и един от заместниците му се сдобиха с обвинения за вноса и износа на ваксини от и за Турция, от вчера на разпит се явяват всички министри от кабинета, за да дадат обяснения как точно е било взето решението на Министерския съвет за даренията.

Във вторник през столичното следствие минаха на разпит вицепремиерът и образователен министър в оставка Меглена Кунева, вицепремиерът и вътрешен министър в оставка Румяна Бъчварова, военният министър в оставка Николай Ненчев и министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова.

1 коментар

  1. Генов каза:

    Огромното желание на Борисов да управлява България,го накара да си затвори очите пред баластрата която му предоставиха хората на Кунева,само и само да се пъчи начело на оная елипсовидна маса,когато събира “министрите” си дошли от кол и въже.Абсолютна сбирщина е този мин. съвет,затова резултатите не закъсняха.Народът каза баста,тръгвайте си и не се обръщайте назад.Колкото за призовките,те тепърва ще им пълнят пощенските кутии.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране