13.01.2015 | 8:44
И Нешка Робева се отрече от ББЦ
Бареков изчерпал кредита на доверие у избирателите

Не съм се продала на нито един. Канена съм да участвам в кампанията на Първанов, отказвала съм. Да, участвали сме в кампании, но и „България без цензура“ са си платили толкова, колкото и всички други. Това заяви пред bTV Нешка Робева, която застана до Николай Бареков в предходната предизборна кампания.

Виждала съм Бареков само два пъти. Два пъти съм разговаряла с него, категорична е тя. Достатъчно й било да прочете програмата му, за да му повярва. Сега обаче нямала какво да му каже. „Неговите хора му казват достатъчно“, посочи тя.

Робева е категорична, че не е сбъркала като е подкрепила настоящия евродепутат, тъй като програмата му билаа добра. Той изчерпа своя кредит на доверие у хората, които са го избрали, посочи тя.

Според треньорката Бареков трябвало да излезе от състоянието на журналист и трябва да работи така, че да покаже на хората, че отстоява програмата си.

Партията на Бареков бе напусната от доста знакови имена, които застанаха до него по време на кампанията му. Сред тях е Росен Петров. Последната напуснала е зам.-председателката на партията Рада Коджабашева, която веднага след празниците направи напускането си широко обществено достояние.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране