20.07.2015 | 18:54
И утре жеги до 37 градуса
До края на седмица ще има леко захладняване

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, ще бъде близко до средното за месец юли. През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре отново ще е слънчево, в следобедните часове и горещо.

Над централните райони на страната ще се развива купеста облачност, но вероятността за превалявания е малка. Ще се появи слаб, в Източна България – до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 32° и 37°, само по морския бряг ще са под 30°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около пладне ще се появи до умерен североизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 27-29°. Температурата на морската вода е 24-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще преобладава слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, само на изолирани места краткотрайно ще превали. Ще духа слаб, по билата и върховете – до умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра – около 20°.

През следващите дни времето ще се задържи без съществена промяна – слънчево и горещо. Максималните температури съвсем слабо ще се понижат и ще са предимно между 31° и 36°. По-ниски ще остават по Черноморието, заради морския бриз, както и на надморска височина над около 1000 м.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране