08.02.2017 | 22:29
И в ж.к. „Надежда“ останаха без парно и топла вода
Жителите на "Младост”-1, 1А, 2, 3 и 4, "Студентски град”, "Витоша”, "Дървеница”, "Мусагеница” все още са на студено

Нова поредна авария остави този път без парно и топла вода жителите на столичния квартал „Надежда“ 3, 4, 5 и 6 част. Без топлозахранване продължават да са „Люлин“ 4-та и 5 част. В ранния следобед се наложи „Топлофикация-София“ да спре отново парното и топлата вода на всички части на кварталите „Младост“, „Витоша“, „Дървеница“, „Мусагеница“, Студентски град и на част от Малинова долина. Причината е аварията от вчера на магистрален топлопровод на „Цариградско шосе“.

Заради проблемите с парното, ваканцията на учениците в засегнатите квартали се удължава с 2 дни, до петък включително. От „Топлофикация София” уведомиха своите клиенти, че вече е възстановено топлоподаването към ж.к. „Люлин”-3 и 6 част, но в следващите часове все още са възможни временни колебания в топлоподаването.

Продължава работата за възстановяване на топлоподаването към ж.к. „Люлин”- 4 и 5 част, което беше преустановено вчера вечерта. Всички аварийни екипи на топлорайон „Люлин” са включени в отстраняването на авариите и ще се работи денонощно до възстановяване на топлоснабдяването.

За отстраняване на пробив на магистрален топлопровод на „Цариградско шосе” са от днес следобед е спряно топлоподаването към кварталите „Младост”-1, 1А, 2, 3 и 4, „Студентски град”, „Витоша”, „Дървеница”, „Мусагеница” и част от „Малинова долина”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране