22.09.2015 | 12:24
In memoriam: Почина журналистът Петко Налбантов
Колегите му Любомир Янев и Светломир Генев са пострадали тежко в катастрофа край Ловеч

Фотографът на БГНЕС Петко Налбантов почина след челен сблъсък на автомобил на агенцията с друга кола. Поради възникнал тежък пътен инцидент с наши колеги, информационна агенция БГНЕС спира работа. Днес няма да бъдат публикувани новини, написа агенцията на своя сайт.

Катастрофата е станала сутринта на пътя София-Варна, малко след разклона за ловешкото с. Абланица, когато миниван “Пежо Партнер” с екип на агенцията се удря челно с друг автомобил от същия модел.

Пострадали са четирима мъже, като всичките са откарани в болница. Там фоторепортерът от БГНЕС е починал, а другите трима са в много тежко състояние. Сред тях са още двама колеги от БГНЕС – Любомир Янев и Светломир Генев. Любомир Янев е шофирал редакционния автомобил.

Сигналът за инцидента е подаден в 8.45 ч. тази сутрин. Според в. “24 часа” автомобилът на БГНЕС е станал причина за катастрофата, като е предприел рисково изпреварване, задминавайки два ТИР-а. Изданието цитира очевидци на инцидента.

“Все още се диагностицира състоянието на тримата мъже с опасност за живота”, информира д-р Донка Минкова, прокурист на ловешкото здравно заведение. Освен лекарите на смяна в болница, са повикани и медици, които са били в почивка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране