22.02.2016 | 21:11
Искров и министър са сред номинираните за гаф на годината
Част от останалите потенциални носители на "отличието" е Георги Иванов-Гонзо

Бившият управител на БНБ Иван Искров, министърът на земеделието и храните Десислава Танева и председателят на ЦИК Ивилина Алексиева са сред номинираните за антинаградата за гаф на годината “Златен скункс” за изминалата 2015 г.

Искров е отличен за фалита на КТБ, Танева – за скандала с конкурса за 4 луксозни джипа, всеки на стойност над 200 000 лева, поръчани от горски стопанства, а Алексиева – за хаоса на кметските избори. Част от останалите потенциални носители на “отличието” са спортисти – директорът на “Левски” Георги Иванов-Гонзо за най-слабото класиране на тима от 80 години насам, бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов за поредица от загуби и Нешка Робева за скъсаните взаимоотношения с Николай Бареков. Списъкът приключва с бизнесмена Кирил Домусчиев за обидите му към репортер на bTV и с фолкпевицата Гергана за нескопосано копиране на чужда песен.

В противоположната категория “Бяла лястовица” като положителен пример е предложен посмъртно операторът Григор Кумитски, загинал при спасяване на дете от удавяне, началникът на пожарната в Ихтиман Любомир Баров, спасил с екипа си двама братя в планината, дарителят в областта на образованието проф. Минко Балкански и актрисата Стоянка Мутафова за изключителното й творческо дълголетие.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране