13.09.2016 | 0:01
Иван Кръстев час и половина при Борисов, лобира за Кристалина Георгиева
От Втората световна война никой не е успял да скара Русия и Германия, но сегашното българско управление успя да го направи

Политологът Иван Кръстев, шеф на „Център за либерални стратегии“, видният „протестър“, който обяви за „умните и красивите“, че „протестите им, дори и в краха си, победили“, снощи в продължение на час и половина е бил при премиера Бойко Методиев Борисов, пише Афера“.

Иван Кръстев час и половина е пълнил главата на Борисов с „доводи“ за Кристалина Георгиева, която според „либералните стратегии“ трябва да смени Ирина Бокова в кандидатурата за председател на ООН.

Както е видно и за умните, и за „простите“, с които Борисов се разбира предимно, премиерът продължава да мълчи по темата „Сталинка“. След сглядата между Иван Кръстев и Бойко Борисов, запознати се изгавриха, че от Втората световна война никой не е успял да скара Русия и Германия, но сегашното българско управление успя да го направи.

Днес другата умопомрачителна „социоложка“ Бъчварова в тв ефир също направи дърварски опит да пробута, а ла „Иван Кръстев“ – Сталинка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране